Jalkapallojaoston johtokunta esittäytyy: Henna Heinonen
4.3.2021 9:09 Uutiset / Pääsivusto

Jalkapallojaoston johtokunta esittäytyy, vuorossa joukkuevastaava Henna Heinonen

Juttusarjassa seuran toiminnassa mukana olevat henkilöt kertovat itsestään ja pohtivat omaa aikaansa seurassa.

Idean taustalla on valottaa niin jaoston jäsenten taustoja kuin joukkueiden toimihenkilöiden kuulumisia ja ehkä saamme lukea myös muutaman seuraikonin tarinan.

1.Kuka olet?

Olen Henna Heinonen, kolmannen polven littoislainen ja kolmannen polven litulainen. Nämä kulmat ja Littoisten kenttä ovat siis varsin tuttuja paikkoja. Olen kolmen lapsen äiti ja jalkapallo on tullut omaan elämääni esikoispojan aloittaessa harrastuksen reilu kymmenen vuotta sitten. Lähdin joukkueenjohtajaksi hänen jalkapallojoukkueeseen ja siinä roolissa olen edelleen. Olen ammatiltani sairaanhoitaja ja työskentelen lastensuojelussa. Yhteisöllisyyden merkityksen olen ymmärtänyt niin työni kuin joukkueenjohtajana toimimisenkin ansiosta. Me kaikki lasten ja nuorten harrastamisen eteen töitä tekevät teemme äärettömän tärkeää työtä myös yhteiskunnallisesti!

2.Roolisi LTU:ssa?

LTU:n jalkapallojaostossa olen ollut mukana joitakin vuosia. Olen ollut joukkueenjohtajien kouluttaja ja yhteyshenkilö. Olen myös ollut viimevuosina mukana järjestämässä Huuhkajat- ja Helmarit-futiskoulua. Itse en ole koskaan pelannut jalkapalloa, mutta omat vahvuuteni on taustahenkilönä. Olen kova jännittämään ja oman joukkueen pelit jännittävät minua varmasti yhtä paljon kuin pelaajia.

3.Paras muisto LTU-ajaltasi?

Parhaimpia muistoja joukkueenjohtaja-ajalta ja futisäitinä on ehdottomasti yhteiset pelireissut ja huikeat onnistumiset. Muutama vuosi sitten osallistuimme kolmatta kertaa peräkkäin Kemiön nurmikenttäturnaukseen. Valmentajat ja huoltaja olivat luvanneet, että hyppäävät vaatteet päällä mereen, jos pojat kolmannen kerran peräkkäin voittavat turnauksen. Näin kävi ja valmentajat lunastivat lupauksen! Ikimuistoisia reissuja on tehty myös Ahvenanmaalle ja joukkue on tehnyt myös harjoitusmatkat Espanjaan ja Puolaan. Näihin matkoihin satsatut rahat eivät todella ole mennyt hukkaan. Jalkapallo on tuonut elämääni paljon uusia mahtavia ihmisiä. Oman joukkueen pelaajien vanhemmista on tullut jo varsin hyviä tuttuja ja jalkapallojaoston johtokunnasta on löytynyt samanhenkisiä kavereita. Ikimuistoisia hetkiä on vietetty kumpienkin kanssa!

4. Terveisesi LTU-yhteisölle?

Tämän merkillisen poikkeusajan jälkeen toivon, että pääsemme palaamaan pelikentille ja elämään uutta normaalia. Onneksi meillä on ulkolaji ja hyvät puitteet sen harrastamiseen. Toivotan kaikille LTU Jalkapallon jäsenille ja ystäville kaikesta huolimatta iloa ja onnistumisia kauteen 2021!


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
Kategoriat