LTU:n jalkapallolla on pitkät perinteet

Jalkapalloa on pelattu Littoisissa jo vuodesta 1932.

Liity pelaajaksi

Oletko aloittamassa uutta harrastusta tai etsimässä uutta seuraa? Ota yhteyttä ikäluokkasi joukkueen valmentajaan, joukkueenjohtajaan, jaoston junioripäällikköön tai seurasihteeriin. Yhteystietoja löydät sekä joukkueen omilta sivuilta että ylävalikon kohdasta Yhteystiedot.

Valmentajalta ja joukkueenjohtajalta saat tiedon joukkueen harjoituksista ja voit sopia koska käyt tutustumassa joukkueen toimintaan. Yleensä joukkueissa voi käydä kokeilemassa parin viikon ajan, jonka jälkeen tehdään päätös liittymisestä seuraan. Mukaan liitytään tällä lomakkeella.

Edustusoikeuden muutos

Jos olet liittymässä LTU Jalkapallon joukkueeseen ja olet pelannut aiemmin jalkapalloa tai futsalia toisessa seurassa, sinun edustusoikeutesi pitää siirtää LTU:lle ennen kuin voit osallistua virallisiin otteluihin. Pelioikeuden siirron käynnistää seura, joten kun päätät liittyä seuraan ota yhteyttä joukkueenjohtajaan tai seurasihteeriin seurasihteeri@ltujalkapallo.fi.

Liity vapaaehtoiseksi

Mietitkö osallistumista toiminnan järjestämiseen vapaaehtoisena? Loistava idea, meitä ei ole koskaan liikaa seuratyössä. Joukkueissa on erilaisia tehtäviä aktiivisille vanhemmille ja LTU tarjoaa itse ja sidosryhmien kautta opastusta ja koulutusta kyseisiin tehtäviin. Voit olla yhteydessä jalkapallojaoston joukkuevastaavaan tai suoraan joukkueiden johtajiin. Ja jos valmentaminen kiinnostaa, ota yhteyttä junioripäällikköön.