Littoisten Työväen Urheilijat (LTU) on vuonna 1932 perustettu urheiluseura.


Jalkapallo on vahva laji seurassa ja jalkapallojaosto aktiivinen toimija alueen lasten, nuorten ja aikuisten harrastetoiminnan järjestäjänä.
Tavoitteenamme on tarjota laadukasta harrastus- ja kilpailutoimintaa eri tasoisille pelaajille ja joukkueille.

LTU:n ehdoton vahvuus on paikallisuus, pitkään jatkuneet perinteet ja maine "oman kylän seurana".

Haluamme osaltamme olla tukemassa lapsia ja nuoria liikkumisen ja harrastamisen pariin ja haluamme mahdollistaa harrastuksen kaikille.
Jalkapallojaosto on tukenut aikaisemmin yksittäisiä pelaajia kausimaksuista tai varustehankinnoista aiheutuvissa kuluissa.
LTU Jalkapallojaosto on nyt perustanut tätä varten Futista kaikille- tukirahaston.
Tukirahastosta on mahdollista vapaamuotoisen hakemuksen perusteella hakea tukea harrastuksesta aiheutuviin kuluihin ja varmistaa näin harrastuksen jatkuminen. Haluamme olla tukemassa sitoutuneita ja innokkaita pelaajia sekä auttaa vähävaraisia tai taloudellisista haasteista kärsiviä perheitä.

Vapaamuotoisen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen
tukirahasto@ltujalkapallo.fi

Tukirahaston varat kerätään seuran, yritysten ja yksityishenkilöiden lahjoituksilla sekä Jalkapallosäätiöltä haettavalla avustuksella.
Haluatko olla mukana?
Sinä tai yrityksesi voitte olla tukemassa lasten ja nuorten harrastamista sekä auttaa haastavassa tilanteissa olevia perheitä.
Me ohjaamme tuen oikeaan osoitteeseen ja kannamme yhteisöllisen vastuumme kentällä ja sen laidalla.

Pienikin lahjoitus on tärkeä!

Voit ilmoittaa sinun tai yrityksesi kiinnostuksesta osallistua tukirahastoon laittamalla viestiä osoitteeseen tukirahasto@ltujalkapallo.fi.