Jalkapallojaoston johtokunta esittäytyy: Mikko Lummejoki
14.2.2021 19:28 Uutiset / Pääsivusto

Jalkapallojaoston johtokunta esittäytyy, vuorossa varustevastaava Mikko Lummejoki.

Juttusarjassa seuran toiminnassa mukana olevat henkilöt kertovat itsestään ja pohtivat omaa aikaansa seurassa.

Idean taustalla on valottaa niin jaoston jäsenten taustoja kuin joukkueiden toimihenkilöiden kuulumisia ja ehkä saamme lukea myös muutaman seuraikonin tarinan.

1.Kuka olet?

Olen Mikko Lummejoki ja asun perheeni kanssa Liedon Littoisissa. Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi ihanaa lasta, joista toinen pelaa innokkaana jalkapalloa LTU:ssa ja toivottavasti pian toinenkin, kunhan saadaan tyttöjoukkueita nappulaikäisiin. ????

2.Roolisi LTU:ssa?

Toimin mahtavan LTU-11 Tornadot joukkueen vastuuvalmentajana. Vuoden 2021 alusta otin lisäksi ylpeänä vastaan jalkapallojaoston varustevastaavan tehtävät. Ennen tätä ehdin istua jaoston rivijäsenenä reilun vuoden.

3.Paras muisto LTU-ajaltasi?

Kuluneet vuodet valmentajana ovat tuoneet paljon hyviä muistoja niin pelien kuin treenienkin osalta. On hienoa seurata, kun pelaajat nauttivat jalkapallosta ja varsinkin kun kehitys nappulaikäisillä on niin huimaa, ettei itse pysy mukana. ????

Hyviä muistoja tulee mieleen myös 90-luvulta liittyen omaan pelaamiseen ja seurassa jo silloin vallinneeseen hyvään ilmapiiriin ja tekemisen meininkiin.

4.Terveisesi LTU-yhteisölle?

Meillä on hieno seura ja mahtavat harjoitteluolosuhteet, joten siitä ei tekeminen jää kiinni. Tärkeintä vapaaehtoistyössä on, että tuetaan toisiamme ja puhalletaan yhteen hiileen. Seuratoimintaan mukaan hyppääminen voi aluksi tuntua yksinäiseltä ja haastavalta, mutta voin vakuuttaa, ettei kukaan jää yksin ja tukea löytyy aina. Kannustan vanhempia lähtemään rohkeasti mukaan toimintaan – roolilla ei ole merkitystä, kunhan saadaan lisää taustavoimia joukkueille.   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Toukokuu   »
Kategoriat