Jalkapallojaoston johtokunta esittäytyy: Tomi Muuri
31.1.2021 14:39 Uutiset / Pääsivusto

Jalkapallojaoston johtokunta esittäytyy, vuorossa kenttä- ja vuorovastaava Tomi Muuri.

Juttusarjassa seuran toiminnassa mukana olevat henkilöt kertovat itsestään ja pohtivat omaa aikaansa seurassa.

Idean taustalla on valottaa niin jaoston jäsenten taustoja kuin joukkueiden toimihenkilöiden kuulumisia ja ehkä saamme lukea myös muutaman seuraikonin tarinan.


1. Kuka olet? Kerro itsestäsi muutamalla sanalla

Olen Tomppa, joskus lupasin laittaa kenttävuorolistan näkyville seuran toimijoille ja näin päädyin LTU jalkapallon vuorovastaavaksi =)

Asun Littoisissa, Kaarinan puolella Paaskunnassa ja tällä hetkellä työskentelen tuotekehityksen projektipäällikkönä Paraisilla sijaitsevassa pienessä yrityksessä. Perheeseen kuuluu vaimon lisäksi kaksi jalkapalloilevaa nuorta miestä, joiden johdosta olen päätynyt aluksi tulemaan futis-eskari treeneihin auttelemaan ja sittemmin valmentajaksi LTU 2010 syntyneiden ryhmään. Jalkapalloa olen muinoin itse pelannut juniorina kunnes yleiset jalkapalloilijan nilkat ja polvet päättivät, että nykyään voi itseään tituleerata entiseksi urheilijaksi.

2. Roolisi LTU:ssa?

Toimin siis LTU 2010 syntyneiden poikien valmentajana ja Littoisten kentän vuoroista vastaavana sekä yhteyshenkilönä Kaarinan kaupungin suuntaan talven koulusali-vuorojen ja avaimien hallinnoinnista.

3. Paras muisto LTU-ajaltasi?

Tämän täytyy olla ensimmäinen Kultanummiturnaus, mihin LTU Ukkonen lähti käytännössä pelaamatta yhtään ainutta ottelua. Toki kentällä oltiin pelattu paljonkin joukkueen sisäisiä pelejä, mutta turnaustilanteessa oleminen ja vieraita pelureita vastaan pelaaminen oli melkoisen jännittävää sekä pojille, että valmentajalle.

4. Terveisesi LTU-yhteisölle?

Seuratoiminnassa, missä kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen, on tärkeää, että niitä vapaaehtoisia on.

Oma 'LTU urani' alkoi siitä, että Jani ehdotti ottamaan itsekkin seuraavalla kerralla verskat mukaan, kun tuon pojat eskarin treeneihin. Siitä eteenpäin aloin kulkemaan treeneihin siis verskat jalassa ja auttamaan sekä tekemään tuota vapaaehtoistyötä. Samoin kävi tuossa vuorovastaavan hommassa. Mitä enemmän vapaaehtoisia on, sitä vähemmän hommaa yksittäiselle tekijälle jää ja kaikki pystyvät paremmin keskittymään siihen mitä osaa ja haluaa tehdä. Hommia on paljon sekä joukkueiden, että seuran tasolla, mutta yksikään niistä yksittäin ei vie kenenkään kaikkea aikaa. Joten kaikki vaan mukaan touhuamaan! Hauskaa tämä on.

Nähdään kentällä!


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Toukokuu   »
Kategoriat