Korona-rajoitukset jatkuvat helmikuun loppuun
23.1.2021 18:09 Uutiset / Pääsivusto

Korona-rajoitukset jatkuvat 28.2 asti

Terveydenhuolto ja kuntien viranomaiset jatkoivat aiemmin annettuja suosituksia ja rajoituksia helmikuun loppuun asti.

Ulkoharjoittelu

Lasten ja nuorten (alle 20-vuotiaat) joukkueiden ja harrasteryhmien ulkoharjoittelu voi jatkua pienryhmissä. Ryhmässä voi olla enintään 10 henkilöä ja harjoituksen vetäjällä tulee olla tiedossa ryhmän osallistujien nimet ja yhteystiedot. Harjoittelu toteutetaan turvavälein ja ilman lähikontakteja, joten pelaaminen ei ole käytännössä mahdollista. Kenttien huoltorakennukset ovat suljettuina ja pukuhuoneita ei käytetä.

20-vuotiaiden ja sitä vanhempien ulkoharjoittelu on edelleen pysähdyksissä.

LähiTapiola areena

Hallissa tapahtuvaa harjoittelua koskevat samat säännöt kuin ulkoharjoittelua. Areenan antaman ohjeistuksen mukaan paikalla voivat olla vain joukkueen pelaajat ja toimihenkilöt eli esimerkiksi lasten vanhemmilla ei ole pääsyä halliin. Areena edellyttää kasvomaskin käyttöä yli 15-vuotiailta muun kuin liikuntasuorituksen aikana. Sääntö koskee myös valmentajia.

Sisäharjoittelu

Lasten ja nuorten joukkueet ja harrasteryhmät (alle 20-vuotiaat) voivat jatkaa sisäharjoittelua. Henkilömäärä sisätiloissa on enintään 10 henkilöä mukaanlukien harjoituksen vetäjä. Pukuhuoneiden käyttöä vältetään ja otetaan huomioon, että Kaarinassa on voimassa maskinkäyttösuositus kaikille yli 15-vuotiaille muun kuin urheilusuorituksen aikana. Sisäharjoittelussa noudatetaan samoja ohjeita kuin ulkoharjoittelussakin, eli noudatetaan turvavälejä ja vältetään lähikontakteja.

20-vuotiaat ja sitä vanhemmat eivät harjoittele sisällä.

Pelitoiminta

Palloliiton ja paikallisten sarjojen pelitoiminta on edelleen keskeytettynä. Myöskään harjoitusotteluita ei ole mahdollista pelata.

Yllä olevat ohjeet perustuvat Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän suositukseen sekä Kaarinan ja Liedon linjaukseen ja ovat voimassa 28.2 asti. Mikäli virallisessa ohjeistuksessa tapahtuu muutoksia ennen kyseistä päivää, jalkapallojaosto tiedottaa asiasta. Mikäli jokin ylläolevasta jäi epäselväksi tai kaipaat neuvoa harjoittelun toteuttamiseen ota yhteyttä LTU Jalkapallon junioripäällikköön (Juha Heinonen) tai puheenjohtajaan (Arto Branders).

Muistutamme jälleen, että liikuntaharrastuksiin osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Toukokuu   »
Kategoriat