Uusia alueellisia koronasuosituksia
1.12.2020 21:27 Uutiset / Pääsivusto

Uusia alueellisia koronasuosituksia Joulukuussa 2020

Varsinais-Suomeen on julkaistu 1.12.2020 uudet koronasuositukset ja ne vaikuttavat LTU Jalkapallon toimintaan seuraavasti.

Harjoittelu

Aikuisjoukkueet ja aikuisten harrasteryhmät keskeyttävät sisä- ja ulkoharjoittelun ja siirtyvät varhaiselle joulutauolle.

Lapset ja nuoret keskeyttävät sisäharjoittelun poislukien jalkapallohallit. Joukkueet ja harrasteryhmät voivat jatkaa ulkoharjoittelua sekä harjoittelua Lähitapiola Areenassa. Ulkoharjoittelussa ei käytetä pukukoppeja ja harjoituksiin osallistuvat vain pelaajat ja tarvittavat toimihenkilöt. Suosittelemme toimihenkilöille kasvomaskin käyttöä. Halleissa noudatetaan hallien asettamia määräyksiä sekä junioripäällikön joukkueille antamia ohjeita. Esimerkiksi hallissa voivat olla vain joukkueen pelaajat ja toimihenkilöt, yli 15-vuotiaat käyttävät kasvomaskia muun kuin liikuntasuorituksen aikana, kentälle ei mennä ennen oman kenttävuoron alkamista ja pukuhuoneita ei käytetä.

Pelitoiminta

Kaikkien jalkapallo- ja futsal-sarjojen pelitoiminta on keskeytetty. Varsinais-Suomen maakuntarajoja ylittäviä urheilutapahtumia ei järjestetä eikä niihin osallistuta.

Muut tilaisuudet

Muita tilaisuuksia ei järjestetä, mutta LTU kannustaa kaikkia harrastajia omatoimiseen ulkoharjoitteluun.

Yllä olevat ohjeet ovat heti voimassa ja niitä noudatetaan toistaiseksi, ainakin jouluun asti.

Muistutetaan vielä, että liikuntaharrastuksiin osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Toukokuu   »
Kategoriat