Harjoitustoiminta käynnistyy asteittain
6.5.2020 11:04 Uutiset / Jalkapallo etusivu

Toiminta käynnistyy uudelleen asteittain

Valtioneuvosto on tiedonannossaan 4.5.2020 linjannut uudet toimintatavat ja määräykset koronavirusepidemiaa koskevien rajoitusten osalta. Nyt annetuilla ohjeistuksilla ja määräyksillä lievennetään asteittain aikaisemmin asetettuja rajoituksia, jotka kulkevat käsi kädessä koulujen lähiopetuksen käynnistymisen kanssa.

Näiden määräysten nojalla kaupunkien liikunta- ja harrastuspaikat avataan ohjatulle ja valvotulle harrastustoiminnalle. Samalla seurat voivat omalla vastuullaan siirtyä pienryhmäharjoitteluun, jossa maksimi ryhmäkoko on 10 henkilöä.

Suomen Palloliitto on ohjeistanut jäsenseurojaan edellä esitettyjen muutosten pohjalta siten, että pienryhmäharjoittelu voidaan aloittaa seuroissa valvotusti ja erityisjärjestelyjä noudattaen. Tämä määräys on voimassa tällä hetkellä 13.5.2020 saakka.

LTU:ssa nyt annetut uudet ohjeistukset ja määräykset tarkoittavat seuraavaa:

Aikuisjoukkueet sekä seuran juniorijoukkueet (a-juniorit ja 2005-ikäluokka) voivat aloittaa annettujen ohjeistusten mukaisen pienryhmäharjoittelun. Pienryhmäharjoittelussa noudatetaan valtioneuvoston ja Suomen Palloliiton antamia ohjeistuksia. Suomen Palloliiton ohjeistus ja määräykset löytyvät tämän alla olevan linkin takaa https://www.palloliitto.fi/sites/default/files/Palloliitto/pienryhmaharjoittelulinjaukset_200505_verkko.pdf

Nappulaikäluokat (2009-2013) jatkavat omatoimiharjoittelua toistaiseksi ja muutoksista tiedotetaan erikseen myöhemmin. Lisäksi nappulaikäluokkien vanhemmilta tullaan kysymään osallistuuko pelaaja mahdollisiin pienryhmäharjoituksiin toukokuun aikana.
   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Lokakuu   »
Kategoriat