Seurakäsikirja

Seurakäsikirja on luotu selkeyttämään joukkueen vastuualueita suhteessa eri sidosryhmiin. Näitä sidosryhmiä ovat joukkue, seura, piiri, koti, tiedotusvälineet, sekä myös kaupungin eri tahot. Urheiluseurassa toimitaan tietyissä asioissa (mm. talousasiat) aivan kuten yrityksissä, lainsäädäntöä ja yhdistyslakia noudattaen. Lisäksi seura ja jaosto määrittelevät tässäkin ohjeessa hyväksi todettuja toimintatapoja, joita noudattamalla asiat hoituvat parhaiten. Toimintatapojen kehittämiseksi seuran jäseniä rohkaistaan myös ehdotuksiin asioiden hoitamisesta toisin.

Seurakäsikirja toimii virallisena ohjeistuksena juniorijoukkueille ja joukkueenjohtajille. Ohjetta ylläpitää jalkapallojaoston johtoryhmä ja päivitystarpeet käydään läpi vuosittain. Seurakäsikirja on juuri nyt päivitettävänä, mutta apu löytyy ottamalla yhteyttä seurasihteeriin tai puheenjohtajaan.

Vuosikello

Vuosikello auttaa hahmottamaan kauden aikana suoritettavia tehtäviä ja toimenpiteitä. Se toimii kalenterina erityisesti joukkueenjohtajalle mutta on hyödyllinen dokumentti myös muille toimihenkilöille. Joukkueen vuosikellon löydät joukkueen omasta materiaalipankista ja jaoston vuosikellon yleisestä materiaalipankista.

Lomakkeet ja ohjeet

Lomakkeet ja ohjeet löydät materiaalipankista

Varusteet

LTU Jalkapallon varustetoimittaja on Stadium. Seuramallistoa pääset katsomaan tästä linkistä.