Kultanummiturnaus UKK

Kultanummiturnaus

Usein kysytyt kysymykset

Yleistä

K: Kuinka iso turnaus on kyseessä?
V: Turnaus lienee kevätkauden suurimpia Lännen alueella. Turnausta pelataan keskimäärin kymmenellä kentällä ja viime vuosina turnaukseen on osallistunut noin 120 joukkuetta.

K: Minkälainen turnaus on suunnitteilla? Oletteko järjestäneet aikaisemmin tätä turnausta?
V: Tämän vuoden turnaus on järjestyksessä 37., joten perinteitä riittää. Ikäluokissa on eri tasoiset sarjat, jotta kaikille muodostuisi sopivia pelejä. Hinta-laatusuhde on palautekyselyiden mukaan ollut hyvä. Pelit pelataan Turun lähikunnissa ikäluokasta riippuen. Kaikille kentille on Turun keskustasta max 30 min matka.

K: Minkätasoisille joukkueille turnauksenne on tarkoitettu? Onko turnaus kilpatasoisten, haastetasoisten vai harrastetasoisten joukkueiden välinen?
V: Kultanummiturnaus on haaste/harrastetasoisten joukkueiden välinen. Aina välillä mukaan ilmoittautuu jokunen kilpatasoinen joukkue.

K: Mistä turnausmaksu koostuu?
V: Turnausmaksu koostuu mm. kenttä- ja tuomarikuluista, turnausohjelmiston lisenssimaksusta sekä turnausväline- ja materiaalikuluista.

K: Onko kentällä puffetti?
V: Perinteisesti kaikilla kentillä on ollut puffetti, josta saa ostaa vähintäänkin kaffetta ja pullaa.

K: Onko kentillä ensiapupistettä?
V: Kentillä ei ole erillistä ensiapupistettä, mutta kenttien turnaustoimistoista löytyy tarvikkeita pienten vammojen hoitoon. On erittäin suositeltavaa, että joukkueet ottavat mukaan omat huolto- ja EA-tarvikkeensa.

K: Mitä jos sattuu isompi vahinko?
V: Mikäli vamma vaatii lääkärin hoitoa, pelaaja ohjataan Turun alueen yhteispäivystykseen tai lääkäriasema Neo:n. Suosittelemme, että tutustutte myös Palloliiton ohjeisiin ”Vahingon sattuessa Pelipassivakuutetuille pelaajille” https://www.palloliitto.fi/jalkapalloperhe/palvelu...

K: Pitääkö olla vakuutus?
V: Järjestäjä ei vakuuta turnaukseen osallistuvia pelaajia tai taustahenkilöitä. Jokaisella pelaajalla tulee olla voimassa oleva vakuutus.

Kentät

K: Tiedetäänkö jo millä kentillä sarjat pelataan?
V: Kentät julkaistaan alkuvuodesta ja lopullinen kenttäjako tehdään vasta kun ilmoittautuminen on päättynyt.

K: Onko turnauskentät missä päin?
V: Kentät ovat aika lailla hajallaan Turun ympärillä, suurin osa Kaarinassa. Suurin osa joukkueista pelaa viikonlopun kaikki ottelut samalla kentällä.

K: Millaisilla kentillä pelataan
V: Kaikki ottelut pelataan tekonurmella (KHT)

K: Onko kentät lämmitettyjä? Huhtikuun alussa voi olla aika talvinen sää.
V: Suurin osa kentistä ei ole lämmitettyjä. Kenttien eteen tehdään kovasti töitä usein aivan viimeisiin päiviin asti ennen turnausta ja luotamme taas siihen, että kaikki kentät saadaan pelikuntoon ennen turnausta.

Ottelut

K: Missä vaiheessa tulee tietoja otteluohjelmista?
V: Ilmoittautuminen sulkeutuu 28.2. Otteluohjelma tehdään maaliskuun loppuun mennessä. Ohjelma julkaistaan turnaussivuilla https://kultanummiturnaus.torneopal.fi ja siitä lähetetään viesti ilmoittautuneille joukkueille.

K: Mistä löytyy tietoa pelimuodoista ja peliajasta.
V: Pelimuodot löytyvät turnaussivulta https://kultanummiturnaus.torneopal.fi.

Peliajat eri ikäluokissa ovat:
P17-P20: 2 x 30 min.
P13-P15: 2 x 20 min.
P7-P12: 2 x 15 min.

K: Kuinka monta joukkuetta otetaan sarjaan?
V: Sarjaan mahtuu kahdeksan joukkuetta. Niissä ikäluokissa, joissa pelataan sekä liigassa että ykkösessä joukkueita voi olla yhteensä 16.

K: Kuinka monta peliä turnauksessa taataan?
V: Riippuu ikäluokasta, mutta suurimmassa osassa sarjoja turnauksessa pelataan vähintään viisi ottelua/joukkue.

K: Huomasimme, että meidän sarjaamme on ilmoittautunut vain muutama joukkue. Yhdistättekö liigan ja ykkösen jos joukkueita ei tule tarpeeksi?
V: Kyllä, mikäli ilmoittautumisen sulkeuduttua liiga ja ykkönen ovat molemmat vajaita yhdistämme sarjat. Joukkueille pyritään takaamaan vähintään viisi peliä turnauksen aikana.

K: Onko pelaajien lukumäärälle sääntöjä?
V: Pelaajien lukumäärää ei ole rajoitettu. Mitaleita on kuitenkin varattu 15 kpl/joukkue, joten jos teitä on enemmän, ilmoitattehan meille hyvissä ajoin. Pelaajaluettelo täytetään Torneopalissa ennen turnausta ja vahvistetaan kentän turnaustoimistossa saapuessanne ensimmäiseen otteluun.

K: Onko pelaajaluetteloita mahdollista vielä muokata ilmoittamisen jälkeen, mutta ennen ensimmäistä peliä?
V: Pelaajaluetteloita voi päivittää 31.3 asti. Toki jos muutoksia vielä tulee, voi ne tehdä tulostettuun pelaajalistaan ja palauttaa ennen ensimmäistä peliä.

Majoitus ja ruokailu

K: Onko vuoden 2022 Kultanummiturnaukseen tulossa majoituspakettia?
V: Turnausmajoituksen tarjoaa Sokos Hotel Kupittaa Turussa. Varaus tulee tehdä 9.3.2022 mennessä ja varaustunnus on Kultanummiturnaus.

K: Onko oma bussi tarpeellinen turnauksen aikana ja mikä on etäisyys majoituksen ja pelipaikan välillä?
V: Mikäli käytätte turnausmajoitusta, etäisyys kenttiin on 5-20 km riippuen missä sarjassa pelaatte. Tarvitsette siis kuljetusta, joten oma bussi voisi olla hyvä ratkaisu.

K: Miten turnauksen aikainen ruokailu on järjestetty?
V: Turnauksen lähialueella löytyy ruokapaikkoja, jotka tarjoavat turnausruokailua. Kentät ovat hajallaan, joten ruokapaikkojakin on useita. Tarkemmat tiedot ruokapaikoista ja tarjonnasta ilmoitetaan maaliskuun alussa turnaussivulla https://www.littoistentu.net/jalkapallo/45710/kultanummiturnaus-2022. Joukkueet kustantavat ruokailun itse.

Säännöt

K: Luin että saa olla enintään 4 kaksoisedustuksella olevaa pelaaja jotka saavat edustaa saman seuran kahta eri joukkuetta. Saavatko edustaa kahta joukkuetta saman ikäluokan sarjassa?
V: Sääntöjen mukaan pelaaja ei saa pelata samassa sarjassa kahdessa eri joukkueessa, mutta esim. saman ikäluokan liigassa ja ykkösessä voi pelata. Myös vuotta vanhemmissa voi pelata saman seuran joukkueessa.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Tammikuu   »
Kategoriat