HENKILÖVAHINKO

LTU Jalkapallon pelaajilla on Suomen Palloliiton pelipassi sekä joko pelipassiin liitetty vakuutus tai pelaajan oma tapaturma- ja vahinkovakuutus.
Suomen Palloliiton ohjeet vahingon sattuessa löydät täältä.

TOIMINTAOHJEET PELIPASSIVAKUUTETUILLE

  1. Tee vahinkoilmoitus käyttämällä alla olevaa linkkiä. Vahinkoilmoituksen tehtyäsi saat sähköpostiviestillä vahinkonumeron (huom! tarkista roskaposti).
    Tee vahinkoilmoitus tämän linkin kautta.
  2. Mene hoitoon viimeistään 2 viikon kuluessa vamman sattumisesta.
  3. Varaudu maksamaan vamman hoidosta ensimmäinen yksityislääkärinpalkkio itse.
  4. Lääkäriasemat voivat laskuttaa kontrollikäynnit ja tutkimukset suoraan vakuutusyhtiöltä, kun esität vahinkonumeron ja KELA-kortin. Leikkaukseen ja fysioterapiaan vakuutusyhtiö voi myöntää maksusitoumuksen.

Vahinkoilmoituksen tekeminen on edellytys korvauksen maksamiselle.

Jos Sinulla on kysymyksiä vahinkoilmoituksen tekemiseen liittyen, lisäohjeita löydät www.adis.fi tai lähetä sähköpostiviesti adisasiakaspalvelu@adis.as
Tavoitat vakuutusyhtiön myös puhelimitse 0400 378 200.

OMA VAKUUTUS

Mikäli pelaajalla on muu kuin Palloliiton pelipassivakuutus, joka kattaa kilpaurheilussa/jalkapallossa tapahtuneen tapaturman, tulee hänen tehdä vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöönsä.

MUU VAHINKO

Olympiakomitean ja OP Vakuutuksen Tuplaturva sisältää liikunnan toiminnanvastuuvakuutuksen sekä vapaaehtoistyön tapaturmavakuutuksen. Vakuutettuina ovat mukaan liittyneet lajiliitot ja niiden piirit, alueet ja jäsenseurat. Vakuutuksen piirissä ovat myös liikunnan ja urheilun aluejärjestöt sekä Olympiakomitea.

Tapaturmavakuutus korvaa liittojen, liittojen piirien tai alueiden tai urheiluseurojen toimeksiannosta vapaaehtoistyötä tekeville sattuvia tapaturmia. Omavastuu on 100 euroa.

Toiminnanvastuuvakuutus korvaa liiton tai seuran kolmannelle osapuolelle aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot, joista vakuutettu on korvausvastuussa. Huom. Toiminnan vastuuvakuutus ei ole korvauspiiriltään yhtä laaja kuin vakuutetun lain mukainen korvausvelvollisuus.

Tarkempaa tietoa Tuplaturvasta löytyy osoitteesta https://www.olympiakomitea.fi/olympiakomitea/jasen...