Kultanummiturnaus 2022 jälkisanat - nyt myös Pojat 2012 mukana
Julkaistu: 13.04.2022 00.00

Kultanummiturnaus 2022 jälkisanat - nyt myös Pojat 2012 mukana

EDIT: Turnaus saatiin kunnolla päätökseen 22.5, jolloin pelattiin huhtikuusta siirretty Pojat 2012-sarja. Joukkueet tulivat Littoisten kentälle yksipäiväiseen turnaukseen ja kuten kuvista näkyy keli oli aika paljon parempi kuin alkuperäisenä ajankohtana. Kevään sarjaohjelma on tiukka ja valitettavasti aivan kaikki alkuperäiseen turnaukseen ilmoittautuneet joukkueet eivät pääseet mukaan, mutta saimme kuitenkin tarjottua oikeaa Kultanummiturnauksen tunnelmaa kahdeksalle joukkueelle.

Pojat 2012-sarjan lopputulokset:
1. RaiFu/Musta
2. FC RP/P12
3. PIF
4. TPS/P2012 Haaste
5. KaaNa/P2012
6. P-Iirot
7. LTU12
8. PiPS/punainen

Samalla saatiin selville myös turnauksen kiertopalkinnon, Kultanummimaljan, voittaja. Vuoden 2022 paras seura turnauksessa on PIF.
LTU onnittelee ja ottaa yhteyttä kesätauon jälkeen palkinnon luovutuksesta.

---

37. Kultanummiturnaus on pelattu. Olosuhteet olivat tavallista vaikeammat ja vaikka se näkyikin aikatauluissa, turnaus vietiin läpi ilman isoja ongelmia. Otteluita kylläkin siirrettiin lauantaina aamulla neljällä kentällä, mutta lopulta vain yksi ottelu peruutettiin turnauksen aikana. Valitettavasti Pojat 2012-sarja jouduttiin peruuttamaan jo ennen turnauksen alkua Liedon kentän huonon kunnon vuosi ja nyt etsimme sarjalle uutta ajankohtaa. Tarkoituksena on pelata kyseisen ikäryhmän Kultanummiturnaus vielä ennen kesätaukoa.

Suuri kiitos joukkueille, pelinohjaajille ja tuomareille sekä järjestäjille ja talkooväelle venymisestä ja sopeutumisesta muuttuneisiin otteluohjelmiin ja aikatauluihin, sekä ajoittain kurjaan keliin. Tällaista on välillä jalkapallo Suomen keväässä ja saman ongelman kanssa painivat myös pääsarjojen joukkueet viikonloppuna. Aivan erityisesti haluamme nostaa esille Kaarinan kentänhoitajat. Kaupungin työntekijät tekivät hienoa työtä Kaarinan kenttien kanssa alkuviikon lumisateen jälkeen. Ilman heitä ja kymmeniä vapaaehtoisia lumikolien varressa emme olisi saaneet turnausta järjestettyä. Tämä turnaus tehtiin yhdessä.

LTU05- ja LTU13-joukkueille onnittelut sarjojen voitosta. Kaikkien otteluiden tulokset ja sarjojen järjestykset löytyvät tulospalvelusta https://kultanummiturnaus.torneopal.fi

Alla talvisia tunnelmia kentiltä. Kiitokset kuvista Henna Heinonen, Nina Landström ja Jukka Pirttiperä.


Seuran uusimmat