Toiminta talvikaudella 2020-2021
YleisurheiluJulkaistu: 07.10.2020 00.00

Toiminta talvikaudella 2020-2021

Hei,

Aloitamme maanantaina 5.10. sisätreenit Vaparissa. Maanantaisin on suunnitelmassa loikkaharjoituksia ja mäkijuoksua. Vaparissa ei tarvita piikkareita, vaan lenkkarit on paras valinta jalkineeksi. Vanhemmat tuovat urheilijat yleisurheilutilan ovelle ja hakevat myös siitä harjoituksen jälkeen. Valmentajat varmistavat, että jokainen urheilija on haettu.

Keskiviikon treenissä Vaparissa aikaisemman infon mukaan on verryttely ulkona, mutta tehdään se kuitenkin ainakin nyt alkuun sisällä. Harjoitus painottuu lähtöihin ja aitahyppyihin.

Torstaina osa käy harjoituksissa Auranlaakson koululla. Tämä ryhmä on Mette, Matilda, Viivi, Venla, Emmi, Peppi, Aleksi, Ilari, Moritz, Wilhelm, Lina, Nicolas, Lassi. Parhaat jalkineet koulun saliin ovat sisäpelitossut. Kupittaan hallissa treenaavat torstaisin sitten loput urheilijamme. Kupittaan halliin tullaan 5 min ennen harjoitusajan alkua. Jokelle täytyy lähettää viesti, jos tulee myöhässä.

Perjantaisin olemme Vaparissa Uran vuorolla ja käytämme niitä suorituspisteitä, mitkä ovat vapaana. Tarkoitus on juosta aitoja ja pituutta mahdollisuuksien mukaan. Ja päättää harjoitus viestijuoksuun.

Lauantain harjoitus on tarkoitettu sille ryhmälle, mikä käy Kupittaalla torstaisin. Vapariin mennään yhdessä sisään avaimella ja paikalle on tultava ajoissa. Ovet ovat lukittuna harjoituksen ajan ja ulos tullaan yhdessä ryhmässä.

Valmennusryhmä tulee pitämään syksyn aikana vanhempainillan, jossa mennään läpi harjoituksiin, kisoihin ilmoittautumiseen, imenhuutoon, seura-asujen hankintoihin, toimitsijatehtäviin jne liittyviä asioita. Myös jaoston syyskokous on lokakuun aikana.

yt. Jokke

Jaoston uusimmat