LTU:n yleisurheilutoiminta pyörähti käyntiin vuosien tauon jälkeen keväällä 2014 ja harjoituksia pidettiin aluksi kerran viikossa kesäaikaan Littoisten kentällä ja talvella monitoimitalolla. Mukana oli aluksi kokeilemassa jopa lähes 50 lasta samalla kertaa. Tällä hetkellä mukana on 8 innokasta yleisurheilijaa ja harjoitukset pidetään kesällä Kaarinan keskuskentällä ja talvisin Vaparissa sekä Littoisten monitoimitalolla/koulujen saleilla.

Kesän 2016 harjoitusajat ovat tiistaisin ja torstaisin klo 18:00-19:30 Kaarinan keskuskentällä. Ryhmämme ikähaarukka on tällä hetkellä 9-11 vuotta.  Kauden 2016 kausimaksu on 95 euroa; sisältää seuran jäsenmaksun, valmennuksen, pm-kisat, Vattenfall-kisat ja LTU:n t-paidan.

Teemme tiivistä yhteistyötä Kaarinan Uran yleisurheilujaoston kanssa ja näin olemme saaneet parannettua harjoitusolosuhteitamme. Harjoituksissa mennään läpi kaikkia yleisurheilulajeja ja erityisesti heitoissa ja pikajuoksussa on valmentajilla myös omaa urheilutaustaa. Urheilijamme osallistuvat useisiin kisoihin (esim. piirinmestaruuskisat) kesän ja myös talven aikana.

Tervetuloa mukaan toimintaamme !

LTU:n nuoret yleisurheilijat:

Emilin Ayelbassa

Felicia Ayelbassa

Ilse Mäenpää

Nelly Ojala

Julia Penttilä

Vilja Pernaa

Pamela Rantala

Niklas Välilä

Ajankohtaista

Seura on aloittanut Lasten yleisurheilukoulun 7-15 -vuotiaille lapsille.

1.6.2016
Yleisurheilujaosto

Ajatuksena on tarjota lähellä ja helposti laadukasta ja innostavaa toimintaa lapsille yleisurheilun parissa. Yleisurheilu sopii myös vaikka seuran muiden lajien harrastajillekin ns. kakkoslajiksi. Kesän 2016 harjoitusajat ovat tiistaisin ja... Lue lisää »

Yhteistyössä