Tapahtumat

Kaikki tulevat tapahtumat löydät alla olevasta linkistä:

https://ltuyleisurheilu.nimenhuuto.com

Kesä 2019 

Harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 17:45- 19:45 Keskurilla. Myös lauantaisin on harjoituksia vaihtelevin ajoin.  

Kisaraportti ´22.8.2019  

Hei,

Pm-viesteissä LTU:n urheilijoiden kesän menestys sai jatkoa.

T/P9 8*40m sukkulaviestissä joukkueemme Pihla, Vilma, Ella, Matte, Ceci, Caro,Venla ja Lukas juoksi hienosti viidenneksi ajalla 59,5.

T9 4*50m viestissä valmennus uskoi etukäteen vahvasti mitaliin. Jokainen tyttö on piirissä 40m:llä 12 nopeimman joukossa ja viestejä on tehty treeneissä aina kun on mahdollista. Pihla, Vilma, Ella ja Matte juoksivat erittäin hyvin omat osuutensa ja kun vaihdotkin sujuivat ihan ok, tytöt saivat pronssia ajalla 32,95. Hopeaan jäi vain 14 sadasosaa, mutta Laitilan Jyske juoksi eri erässä. Naantalin Löyly Alisa Launosen vahvistamana oli omaa luokkaansa.(Varmasti Suomen nopein joukkue).

T9 4*400m viestissä Pihla, Vilma, Ella, Ceci juoksivat omat osuutensa kaikki upeasti alle 1.30. Pihla hoiteli järkevällä juoksulla Vilman kärkipäässä liikkeelle, Vilma veti rajun viimeisen 200m omalla osuudellaan ja nosti joukkuetta pari sijaa. Ella repi oman osuutensa lopussa eroa jäljessä tuleviin ja tuli kolmantena viimeiseen vaihtoon. Ceci ampaisi ankkurina hurjaan vauhtiin ja piti sijoituksen loppuun asti. Näin LTU:lle yllätyspronssia ajalla 5.49,54.

Aivan loistava ilta LTU.n yleisurheilulle. Yhden mitalin tavoite ja kaksi saatiin. Joukkueillamme oli mahtava yhteishenki ja venyminen kilpailutilanteessa.

Kiitos Vesa H koutsaamisesta ja vanhemmat kannustamisesta !

Tätä jengiä on hieno ohjata harjoituksissa ja kisoissa !!

Tulokset:
https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=73104

yt. Jokke

Yhteistyössä