LTU Jalkapallon korona-info: Miltä näyttää futaajan kevät?
21.4.2021 15:04 Uutiset / Pääsivusto

LTU Jalkapallon korona-info: Miltä näyttää futaajan kevät?

Jalkapallon harrastajan kevät näyttää jo paremmalta. Keli on ollut mainio viimeiset pari viikkoa ja koko talven voimassa olleita rajoituksia ollaan purkamassa. Varoa pitää toki edelleen, Varsinais-Suomi on vielä koronavirusepidemian leviämisvaiheessa, mutta tilanne koronatartunnoissa on kuitenkin parantunut. Niinpä Kaarinan koronajohtoryhmä on linjannut V-S koronakoordinaatioryhmän suositusten mukaisesti, että 26.4.2021 alkaen vuonna 2001 syntyneiden ja nuorempien ryhmäliikunta ulkona sallitaan ja lisäksi aikuisten ryhmäliikunta ulkotiloissa sallitaan ilman lähikontakteja, kuitenkin huomioiden kuuden hengen edelleen voimassa oleva kokoontumisraja. Ryhmäliikunta vuonna 2001 ja sen jälkeen syntyneille on sallittu myös sisätiloissa, mutta harjoittelun on tapahduttava ilman kontaktia ja turvaväleistä huolehtien.

Yllä olevassa V-S koronakoordinaatioryhmän julkaisemassa kuvassa on havainnollistettu suositukset eri ikäisille. LTU Jalkapallossa se tarkoittaa seuraavaa:

Ulkoharjoittelu 26.4. alkaen

Ensi viikosta alkaen lasten ja nuorten joukkueet ja harrasteryhmät voivat harjoitella normaalisti, mutta aikaisemmasta tiedosta poiketen harjoitusotteluita ei tule pelata. Lasten ja nuorten ottelutoiminta on tauolla ainakin 15.5. asti.

Aikuiset voivat myös palata kentille. Harjoitella voi ilman lähikontakteja, huomioiden kuuden hengen kokoontumisraja, eli harjoittelun tulee tapahtua pienryhmissä. Tämä tarkoittaa myös, että pelaaminen muita joukkueita vastaan ei ole edelleenkään sallittua.

Littoisten KHT:n huoltorakennus on toistaiseksi suljettuna. Vaikka kunta avaisikin sen ensi viikolla, suosittelemme silti, että pukuhuoneiden ja suihkujen käyttöä vältetään ja kentälle saavutaan valmiiksi treeniasuun pukeutuneena. Joka tapauksessa sisätiloissa tulee edelleen huomioida turvavälit ja maskisuositus.

Sisäharjoittelu 26.4. alkaen

LTU Jalkapallon joukkueet ja harrasteryhmät ovat siirtyneet ulkoharjoitteluun. Mikäli teillä on kuitenkin vielä sisävuoroja, niin muistakaa että sisäharjoittelun on edelleen tapahduttava ilman kontaktia ja turvaväleistä on huolehdittava. Aikuisilta sisäharjoittelu on kielletty.

Pelitoiminta

Palloliiton kilpailutoiminta on edelleen tauolla.

Yllä olevat ohjeet perustuvat Kaarinan koronajohtoryhmän linjaukseen sekä Varsinais-Suomen koronakoordinaatioryhmän suositukseen ja ovat voimassa toistaiseksi. Mikäli jokin ylläolevasta jäi epäselväksi tai kaipaat neuvoa harjoittelun toteuttamiseen ota yhteyttä LTU Jalkapallon junioripäällikköön (Juha Heinonen) tai puheenjohtajaan (Arto Branders).

Muistutamme jälleen, että liikuntaharrastuksiin osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Toukokuu   »
Kategoriat